SCHOONHEIDSSALON CATHÉRINE

Figuurcorrectie

Bij Cathérine kan u kiezen tussen verscheidene niet-invasieve behandelingen. Na een intake gesprek wordt advies op uw maat en wens aangeboden.

AFSPRAAK MAKEN MET SALON CATHÉRINE

Afspraak maken

Afspraak maken

FIGUURCORRECTIE

Sudatonic

Tijdens elke Sudatonic sessie worden er eerst 2 activerende producten met 100% natuurlijke ingrediënten aangebracht op het lichaam. Hierna wordt u in een folie en in een professioneel infrarood warmtedeken gewikkeld. Onder invloed van de infrarode warmtestraling, zal uw lichaam willen transpireren.

Dit wordt echter belemmerd door de eerder aangebrachte producten, waardoor uw lichaam harder werkt om te kunnen transpireren. Zo spreekt het lichaam de onderhuidse vetcellen aan om daaruit meer energie te halen en zo worden de vetcellen op een natuurlijke manier afgebroken.

Lees meer

FIGUURCORRECTIE

LYMPHASTIM

De “Lymphastim” is een gevestigde en klinisch bewezen therapeutische methode met onmiddellijke & zichtbare resultaten! Het toestel werkt volgens het Pneumatische Compressietherapie principe. Speciale meerkamermanchetten met overlappende kamers geven een voorgeprogrammeerde massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert door het lichaam, net zoals bij manuele lymfedrainage en ambulante compressietherapie.

Werking

Het menselijke lymfatische systeem is verantwoordelijk voor het verwijderen van interstitiële vloeistof uit weefsels. Het absorbeert en transporteert vetzuren en vetten in de bloedsomloop en transporteert antigen-presenterende cellen van de lymfeknopen waar de immuunrespons wordt gestimuleerd. Ziekten en problemen van het lymfatisch systeem veroorzaken meestal zwelling en andere symptomen. Lymfedrainage deblokkeert lymfevaten. Hierdoor wordt de natuurlijke stroming van de lymfe bevorderd en vermindert zwelling en pijn.

Lees meer

FIGUURCORRECTIE

BODY PROFILE BEHANDELING

Maak kennis met de nieuwste verstevigende lichaamsbehandeling van Environ. Een doeltreffende combinatiebehandeling met de Body Profile en de Ionzyme DF. Deze behandeling verstevigt de huid en helpt haar er gladder, soepeler en strakker uit te zien.

Waarom is deze nieuwste techniek zo speciaal?

  • Het helpt de huid te verstevigen en er soepeler en jonger uit te zien
  • De huid wordt gehydrateerd, zodat deze er zijdezacht uitziet
  • Het gaat de vorming van nieuwe vetophopingen tegen en bestaande vetcellen verminderen

Lees meer

HET NIET-INVASIEVE ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

Exilis Elite

Overtollig vet is vanaf nu geen enkel probleem meer. De positieve effecten van Exilis Elite™ op vetreductie en body shaping zijn zowel in vitro als in vivo bewezen dankzij uitgebreide klinische onderzoeken. Exilis Elite™ verwijdert overtollig vet op een efficiënte en veilige manier, zonder invloed uit te oefenen op onderliggende organen.

Lees meer

VETREDUCTIE

CRYO-LINE

Cryo-Line is de nieuwste methode om snel en langdurig ongewenst vet te verminderen, zonder chirgurgische ingreep. Het vetweefsel wordt op een gecontroleerde en zachte manier afgekoeld tot 2 a 3° C. Dit lokt een transformerende reactie uit bij de vetcellen: de vetcellenclusters breken open en verliezen hun inhoud. En dat zie je snel!

Langdurig resultaat

  • Meteen na de behandeling is er al een verschil te merken in de textuur van de behandelde huid en het vetweefsel.
  • Gemiddeld zijn er slechts zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig.
  • Het gaat de vorming van nieuwe vetophopingen tegen en bestaande vetcellen verminderen

Lees meer