FIGUURCORRECTIE

Sudatonic

Tijdens elke Sudatonic sessie worden er eerst 2 activerende producten met 100% natuurlijke ingrediënten aangebracht op het lichaam. Hierna wordt u in een folie en in een professioneel infrarood warmtedeken gewikkeld. Onder invloed van de infrarode warmtestraling, zal uw lichaam willen transpireren.


FIGUURCORRECTIE

LYMPHASTIM

Lymfedrainage – Pressotherapie

De “Lymphastim” is een gevestigde en klinisch bewezen therapeutische methode met onmiddellijke & zichtbare resultaten! Het toestel werkt volgens het Pneumatische Compressietherapie principe. Speciale meerkamermanchetten met overlappende kamers geven een voorgeprogrammeerde massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert door het lichaam, net zoals bij manuele lymfedrainage en ambulante compressietherapie.


FIGUURCORRECTIE

BODY PROFILE BEHANDELING

Maak kennis met de nieuwste verstevigende lichaamsbehandeling van Environ. Een doeltreffende combinatiebehandeling met de Body Profile en de Ionzyme DF. Deze behandeling verstevigt de huid en helpt haar er gladder, soepeler en strakker uit te zien.


HET NIET-INVASIEVE ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

Exilis Elite

Overtollig vet is vanaf nu geen enkel probleem meer. De positieve effecten van Exilis Elite™ op vetreductie en body shaping zijn zowel in vitro als in vivo bewezen dankzij uitgebreide klinische onderzoeken. Exilis Elite™ verwijdert overtollig vet op een efficiënte en veilige manier, zonder invloed uit te oefenen op onderliggende organen.


VETREDUCTIE

CRYO-LINE

Cryo-Line is de nieuwste methode om snel en langdurig ongewenst vet te verminderen, zonder chirgurgische ingreep. Het vetweefsel wordt op een gecontroleerde en zachte manier afgekoeld tot 2 a 3° C. Dit lokt een transformerende reactie uit bij de vetcellen: de vetcellenclusters breken open en verliezen hun inhoud. En dat zie je snel!