Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid. Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan na de puberteit en tot de ontwikkeling van DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy was hier weinig aan te doen.

Met de Elastin Infusion Therapy van DermaLastyl™ kan dit proces worden omgekeerd. De verouderende huid wordt op een wetenschappelijk bewezen manier opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit.

Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin®, bevat een DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy behandeling de hoeveelheid aan elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens zo’n behandeling penetreert deze elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. De elastinevezels worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden.

Een DermaLastyl™ behandeling begint met een dubbele reiniging en peeling van uw huid. Daarna wordt de elastine infusie ingewerkt door middel van warmtecompressen.Het is sterk aanbevolen deze behandeling steeds te combineren met een LED-sessie.