HUIDVERJONGING

EXILIS ELITE

Werking van Exilis Elite™ in de huid:
Het algemene celmetabolisme wordt verhoogd
De orginele structuur van niet-elastische collageenvezels wordt hersteld, waardoor ze weer volume krijgen.
Er komen tal van nieuwe groeifactoren en fibroblasten bij, hun celactiviteit stijgt enorm en gaan daardoor razendsnel nieuwe collageen aanmaken.


HUIDVERJONGING

LED

De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht is wetenschappelijk bewezen. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.


HUIDVERJONGING

VITALASER

Vitalaser met hyaluronzuur is de krachtigste athermale laser voor schoonheidsspecialisten op de markt. Dit apparaat helpt het cellulaire niveau van elke ongezonde en verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid. Vitalaser in combinatie met BioHyral vult uw huid bovendien weer op met zuiver hyaluronzuur. Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking.


HUIDVERJONGING

VPL

Energist VPL UltraPlus biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.


HUIDVERJONGING

DERMAPEN

Door het zacht perforeren van de huid ontstaat een migratie van fibroblasten (voorlopers van collageen) naar de plaats van de ‘letsels’ om die te herstellen. Hierbij is sprake van een natuurlijke huidregeneratie waarbij een groot aantal groeifactoren worden aangemaakt met een massale productie van nieuw collageen als gevolg. Lijntjes worden hierdoor vervaagd en uw huid ziet er gelift uit en voelt steviger en strakker aan. De natuurlijke capaciteit

van de huid om zichzelf te herstellen wordt optimaal benut, en dit zonder beschadiging van de opperhuid.


HUIDVERJONGING

DERMALASTYL


Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid. Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan na de puberteit en tot de ontwikkeling van DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy was hier weinig aan te doen.


HUIDVERJONGING

ENVIRON

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.  Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.  Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid.  Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.  

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijks tekort aan te vullen en je huid te voeden.  Zo blijft die gezond, sterk en soepel.