Cryo-Line werkt snel – effectief – pijnloos – langdurig.

Cryo-Line is de nieuwste methode om snel en langdurig ongewenst vet te verminderen, zonder chirgurgische ingreep. Het vetweefsel wordt op een gecontroleerde en zachte manier afgekoeld tot 2 a 3° C. Dit lokt een transformerende reactie uit bij de vetcellen: de vetcellenclusters breken open en verliezen hun inhoud. En dat zie je!

Snel

Meteen na de behandeling is er al een verschil te merken in de textuur van de behandelde huid en het vetweefsel.

De vetophoping verkleint in omvang en het wordt vaak ook zachter. Dit verbetert nog progressief naargelang het aantal behandelingen er wordt uitgevoerd.

Gemiddeld zijn er slechts zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig die elkaar opvolgen om de 1 à 3 weken. Afhankelijk van de hoeveelheid vetopstapeling, kan er gekozen worden voor een kuur van 9 behandelingen.

Langdurig

De behaalde resultaten zijn langdurig. Zo gauw de vetcel haar inhoud verloren is, sterft ze gewoonlijk
af. Indien er na de behandelingen nieuwe kilo’s bij komen, zal zich dat eerder manifesteren op plaatsen waar de Cryo-Line behandeling niet werd uitgevoerd.

Voor iedereen

Iedereen stoort zich wel eens aan een plaats met een vetopstapeling die niet zomaar weg te krijgen is met sporten of diëten. Deze plaatsen zijn ideaal om met Cryo-Line te behandelen:

Love handles
Buik
Dijen
Knieën
Armen
bh-bandjes
kuiten

Gezondheid & veiligheid

De koude veroorzaakt een betere doorbloeding van het huidweefsel, wat de vitaliteit van de huidcellen ten goede komt, dit kan echter wel een lichte roodheid en/of witheid met zich meebrengen. Zolang men de navel vrijwaart zoals beschreven bij “behandeling” zal men ook hier geen negatieve bijwerkingen ervaren.

Na de behandeling kan de patiënt direct de dag dagelijkse taken hervatten.

Cryo-line is CE gecertificeerd en is bijzonder veilig. Het heeft haar nut reeds jarenlang bewezen in de medische wereld, topsport en fysiotherapie. Er zijn slechts enkele contra-indicaties waarbij deze behandeling niet gewenst is.

Flexibiliteit

Omdat Cryo-line geen bijwerkingen heeft kan het aangevuld worden met andere behandelingen of aangepaste voeding indien dat nodig is. Sowieso wordt u aangeraden om meteen na elke Cryo-Line behandeling veel water te drinken en een lichte vorm van beweging uit te voeren, zo voert het lichaam sneller de afvalstoffen af.

Door deze flexibiliteit kunt u tijdens de behandeling dus ook genieten van bijvoorbeeld een gelaatsbehandeling.

Behandelwijze

1: U neemt plaats op behandeltafel.

2: Coolpads worden aangebracht op de gewenste zones

3: Gedurende +/- 50min wordt de gekozen zone intensief afgekoeld d.m.v. de circulatie van de koelvloeistof door de pads.
Hierdoor verkrijgen we de structuurverandering van de vetcelwanden die nodig is om de inhoud af te voeren!

4: Verwijderen van de koelpads.
Bij sommige mensen treedt er op de behandelde zone een lichte verandering van kleur op (roodheid en/of witheid) die vrij snel wegtrekt.

5: Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.
Ook verbetert het resultaat nog in de dagen nadien. Naargelang de behandelde zone, behaalden we reeds resultaten van vermindering in omtrek tussen de 1 tot 7 cm met 1 behandeling. Dit zonder extra sporten of diëten.

Wij blijven echter wel voorstander van een gezonde levensstijl (gezonde voeding, voldoende sport/beweging, …) wat de resultaten alleen maar kan ten goede komen.