Door verschillende factoren, zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen. Energist VPL UltraPlus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om sporen van veroudering uit te wissen.

Hoe kan het mij helpen?

De lichttherapie van Energist VPL UltraPlus kan elk huidtype behandelen voor: rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, gesprongen bloedvaten, verwijde poriën, acné (littekens), couperose, rosacea, huidtextuur, …

Hoe werkt Energist VPL UltraPlus voor huidverjonging en huidverbetering?

Met het unieke, gepatenteerde Energist VLP UltraPlus systeem kan elk specifiek huidprobleem en huidtype op maat behandeld worden. De gepulseerde VPL lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren. Het nieuw collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller. Rimpels, roodheid en littekens gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en onstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd. Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhoudsbehandeling. Bij huidsverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL UltraPlus behandeling een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart. Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling. Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidsverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden. Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen. Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen.